Sotia lui Aleksei Navalnii il acuza direct pe Putin:

Sotia lui Aleksei Navalnii il acuza direct pe Putin:
  calendar_month   update 20 Feb 2024, ora: 16:53      
Aleksei Navalnîi, unul dintre cei mai aprigi opozanti ai lui Vladimir Putin, a decedat in urma cu cateva zile intr-o inchisoare din Sibera. Intr-o interventie video vaduva lui Navalnîi ii aduce acuzatii grave liderului de la Kremlin si spune ca el este vinovat pentru moartea sotului sau.

Soția lui Navalnîi a marturisit că, în curând, va dezvălui și motivul pentru care partenerul ei de viață a murit.

”Voi continua să lupt pentru țara noastra."

”Astăzi, pentru prima dată pe acest canal, mă adresez vouă. În locul meu ar fi trebuie să fie altă persoană. Însă această persoană a fost omorâtă de Vladimir Putin, undeva într-o colonie din nordul îndepărtat. Putin l-a omorât nu doar pe omul Alexei Navalnîi, dar odată cu el a omorât speranța noastră, libertatea noastră, viitorul nostru.Știm, concret, de ce Putin l-a omorât pe Alexei cu trei zile în urmă. În curând vă vom povesti despre asta. Cel mai important lucru pe care îl putem face pentru Alexei și pentru sine este să continuăm lupta”, spune Iulia Navalnaia, în filmarea postată pe internet.

Sotia lui Aleksei Navalnîi a dezvaluit insa ca nu va renunta la lupta si i-a indemnat pe rusi sa ii fie alaturi.

”Voi continua să lupt pentru țara noastră și vă îndemn să fiți lângă mine. Să împărtășim nu doar necazul și durerea infinită care ne-a învelit și nu ne dă drumul. Vă rog să împărtășiți cu mine furia, răutatea și ura față de cei care au îndrăznit să ne omoare viitorul. Mă adresez către voi cu cuvintele lui Alexei în care el credea foarte mult: ‘Nu e o rușine să faci puțin. Rușine înseamnă să nu faci nimic’.Avem nevoie de o Rusie liberă, pașnică, fericită, frumoasă, la care atât de mult a visat soțul meu. De asta avem nevoie. Vreau să trăiesc într-o astfel de Rusie. Vreau ca în astfel de Rusie să trăiască copiii noștri. Vreau să o construiesc împreună cu voi, așa cum și-a imaginat-o Alexei. Numai așa, jertfa pe care a făcut-o poate înseamnă ceva. Să nu vă fie frică și să nu vă dați bătuți”, a adăugat soția lui Aleksei Navalnîi.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right