Un copil de 2 ani a cazut de la etajul doi al unui mall

Un copil de 2 ani a cazut de la etajul doi al unui mall
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Iul 2022, 15:15
  update
Actualizat
31 Iul 2022, ora: 15:18
     
Incident socant in Arad! Un copil de aproape doi ani a cazut de la etajul 2 al unui mall. Minorul a ajuns în comă la spitalul din Arad, apoi a fost transferat de urgenţă la Timişoara.

"Copilul se află în stare critică, iar medicii se luptă pentru a-i salva viaţa.Se pare că are leziuni cerebrale. Micuţul a fost transferat la Timişoara, unde se află pe secţia de Terapie Intensivă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Pius Brînzeu".

Bebeluşul de aproximativ doi ani a căzut de la etajul unui centru comercial din Arad.Martorii spun că a căzut după ce s-a strecurat printre spaţiul foarte îngust de la balustradă. Copilul era la mall împreună cu mama, sora şi bunica lui, care a necesitat şi ea îngrijiri medicale din cauza atacului de panică pe care l-a suferit.Iniţial, copilul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe din Aras, iar apoi a fost transportat la Timişoara.

Acum a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul", a transmis Bianca Timşa, corespondent Antena 3.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Inapoi in trecut
  • person

    ""ce nu te distruge te face mai puternic"-nietzsche"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere