Viorel Lis, in stare grava. Apelul disperat facut de Oana Lis pe retelele de socializare

Viorel Lis, in stare grava. Apelul disperat facut de Oana Lis pe retelele de socializare
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
12 Aug 2022, 22:49
       
Viorel Lis trece prin momente foarte grele. Fostul edil al Capitalei are mari probleme de sanatate, iar acum se deplaseaza doar cu ajutorul unui scaun cu rotile. Din cauza pandemiei, nu a mai reusit sa ajunga la sedintele de recuperare, iar problemele sale locomotorii s-au accentuat.

Oana il vegheaza non stop, insa are probleme financiare, deoarece costurile tratamentului sunt foarte mari. A fost nevoita chiar sa isi amaneteze verigheta pentru a face rost de bani. Oana Lis se află în situația de a cere ajutorul persoanelor din jur, pentru ca soțul ei, Viorel Lis, să fie bine.

”Așa cum vă ziceam, azi vă cer ajutorul pentru Vio. I-am promis că voi fi alături de el până în ultima clipă și că nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui. Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă în patul lui până în ultima clipă. Problema e că, de ceva timp, a devenit o persoană cu dizabilități cu un handicap locomotor și nu am știut cât de greu e să ai grijă totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am știut provocările unei persoane cu dizabilități, care nu mai poate merge nici la doctor, pentru că nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici în 3 oameni nu-l putem căra în brațe, nu am știut cât de scumpă e o recuperarea făcută acasă, că trebuiesc tot felul de creme pentru escare, câte bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viața. 😉Eu voi lupta în continuare, oricum, pentru că el este familia mea. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni. 🙏 Dacă puteti si doriți să donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui.
RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel.
Vă mulțumim anticipat.🤗🤗”, este mesajul transmis de Oana Lis pe rețelele de socializare.

Recomandari