Adela Popescu a spus adevarul. De ce a renuntat la televiziune:

Adela Popescu a spus adevarul. De ce a renuntat la televiziune:
  calendar_month   update 23 Apr 2024, ora: 15:42      
Adela Popescu a renuntat anul trecut la televiziune, fara sa dea prea multe detalii despre motivele care au determinat-o sa ia aceasta decizie. Vedeta dedica acum mai mult timp familiei si este concentrata doar pe anumite activitati.

Astfel, daca dupa prima sarcina s-a intors rapid pe micile ecrane, dupa ce a devenit mama pentru a treia oara, Adela si-a schimbat prioritatile. Asadar, motivul pentru care a vrut sa faca neaparat o pauza de la emisiune au fost copiii sai. Si-a dorit pur si simplu sa petreaca mai mult timp cu ei. Sa le fie alaturi.

”S-au schimbat enorm de multe lucruri. În primul rând, eu am renunțat să mai fac televiziune o vreme și cei care mă întâlnesc îmi spun în permanență că nu pot să fac asta, trebuie să fac televiziune, dar ei nici nu au înțeles, însă nici nu trebuie să înțeleagă nimeni, eu am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă de vârstă a lor.

Când l-am născut pe Alexandru, el avea două luni când eu m-am întors la emisiune. Îmi amintesc că mă mulgeam, lăsam lăptic acasă, mă întorceam cât mai repede acasă. După ce l-am născut pe Andrei, la șapte luni m-am întors la emisiune și a fost foarte bine, pentru că relațiile sociale te fac să depășești anumite momente grele”, a mărturisit Adela Popescu.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Republica Moldova
  • person

    "ma accept chiar daca sunt cu totul inacceptabil."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right