Adela Popescu se intoarce pe micul ecran. Ce surpriza le pregateste fanilor

Adela Popescu se intoarce pe micul ecran. Ce surpriza le pregateste fanilor
  calendar_month   update 27 Mar 2023, ora: 18:14     web ego.ro  
Adela Popescu are vesti bune pentru fanii sai. Dupa ce a parasit emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV, celebra prezentatoare TV a anuntat ca nu are de gand sa stea departe de micul ecran. Ea a dezvaluit ca va reveni in curand, fara sa dea insa detalii despre noul proiect.

“O să mă vezi. Știu că mi se pune întrebarea aceasta: “Și tu ce faci acum?”. În primă fază am senzația că ar trebui să mă simt prost, ca și cum e ceva de rău. Dar a fost o alegere. Eu mi-am dorit, după niște ani în care am muncit foarte mult, cu copii foarte mici. M-am trezit că sunt foarte obosită, realmente. Nu mai puteam să fiu creativă, nu mai puteam să ofer nimic din ce știu eu că pot.

Atunci, am zis că trebuie să punem puțin stop, stăm puțin pe acasă, dormim, mâncăm, stăm cu copiii mai mult sau mai puțin, ieșim cu prietenii, nu ne grăbește nimeni, nu ne sună nimeni să ne trimită în anumite locuri și abia apoi când mă simt mai cu desaga plină, o să mă întorc. Da, acum au început, bineînțeles, niște discuții. Analizăm ce variante ar fi, ce ne place și ce ni se potrivește. O să mă vedeți, sigur, a marturisit Adela Popescu pentru ego.ro.

Citeste continuarea pe ego.ro
Recomandari