Alex Velea a spus adevarul despre divortul de prima sotie, Ana: De ce s-au despartit

Alex Velea a spus adevarul despre divortul de prima sotie, Ana: De ce s-au despartit
  calendar_month        
Alex Velea a dezvaluit recent motivele din spatele divortului sau de prima sotie, Ana Maria Mircea, dupa mai bine de 11 ani de la separare. Artistul a recunoscut ca, in ciuda faptului ca acum are o relatie fericita cu Antonia, prima sa casatorie nu a rezistat din cauza lipsei de compatibilitate.

Casatoria lui Alex Velea cu Ana Maria Mircea a avut loc in 2010 si s-a incheiat in 2014, surprinzand pe multi, deoarece cei doi pareau un cuplu bine potrivit. Ana Maria era studenta la medicina in acea perioada, iar Alex Velea o sustinea in toate demersurile sale.

„Eu am bifat un mariaj inainte sa o cunosc pe Antonia, care mi-a daruit doi copii si o viata de familie pe care o visam”, a marturisit Alex Velea intr-un podcast recent.

„Prima mea casatorie a fost o experienta din care am invatat mult. Nu eram compatibili. Probabil nici eu nu eram persoana potrivita pentru ea, si viceversa. Acestea sunt lectii de viata importante. Iubirea inseamna sacrificiu, intelegere si comunicare, iar acum, cu Antonia, simt ca am gasit echilibrul pe care il cautam”, a adaugat el.

Alex Velea a subliniat ca relatia sa cu Antonia are toate elementele necesare unei legaturi solide si ca se simte fericit alaturi de ea. Cu toate acestea, artistul a recunoscut ca prima sa casatorie a fost o etapa importanta in viata sa, care l-a ajutat sa inteleaga mai bine ce isi doreste intr-o relatie si in viata in general.

Recomandari