Ana Morodan, scoasa de pe post dupa ce s-a ales cu mai multe dosare penale

Ana Morodan, scoasa de pe post dupa ce s-a ales cu mai multe dosare penale
  calendar_month   update 31 Mar 2023, ora: 20:40      
Ana Morodan a primit o noua lovitura dupa ce a fost prinsa beata si drogata la volan. Emisiunea vedetei a fost scoasa de pe post dupa actiunile inconstiente ale acestei. Astfel, in afara problemelor cu legea, Ana Morodan trebuie sa isi asume consecinte grave si in ceea ce priveste cariera sa.

Emisiunea vedetei a fost scoasă de pe post după ce s-a ales cu două dosare penale. Desi nu a existat un comunicat oficial din partea postului TV, se pare ca acestia s-au dezis de scandalul in care este implicata vedeta si au taxat-o dur pentru faptele sale.

În data de 29 martie, reality-show-ul influenceritei a fost scos de pe post în ultima secundă. Deși apare în grilă, proiectul blondinei s-ar putea să dispară complet de pe micile ecrane, cu toate că terminase de filmat întregul sezon.

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că va pierde contractul de mii de euro, Contesa digitala riscă să fie dată în judecată de postul media, unde ar putea să plătească sume colosale pentru prejudicii de imagine, potrivit fanatik.ro.

Recomandari