Andra a rabufnit si a explicat de ce nu mai reuseste sa slabeasca:

Andra a rabufnit si a explicat de ce nu mai reuseste sa slabeasca:
  calendar_month   update 25 Feb 2024, ora: 16:22      
Afectata de comentariile rautacioase si de criticile tot mai dese in ceea ce priveste greutatea sa, Andra a rabufnit si a explicat de ce s-a ingrasat atat de mult si de ce nu a mai reusit sa slabeasca.

Vedeta a explicat ca unul in motivele pentru care nu a reușit să slăbească a fost blocajul cauzat chiar faptul că nu își accepta trupul.

”Am pus zece kilograme, am cu zece kilograme în plus față de cât ar fi trebuit să am la înălțimea mea, am fost complexată de asta, mai ales dacă purtam pantaloni. Vă arăt. Am o burtică de pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt atât de sexy și de frumoasă. Nimeni nu-i ca mine”, a spus ea.

”Cred că totul pleacă de aici, din inimă. În momentul în care începi să te accepți, să te placi. Simțiți-vă bine cu voi. Și mie mi-a fost greu, dar probabil că într-o lună sau două, poate că nu o să mai am aceste kilograme. Eu nu am putut să slăbesc până acum pentru că nu mă acceptam. Eu mă ascundeam. Îmi puneam trei perechi de chiloți pe mine, acum am doar una. Nu am cum să fac o schimbare dacă nu mă văd, dacă nu știu cum sunt. Dacă voi slăbi o voi face pentru că îmi doresc să fiu sănătoasă”, a spus artista.

Andra vrea însă să slăbească și a explicat ce anume o motivează să facă acest lucru.

„Am acceptat că trebuie să mă văd, să văd exact cum sunt ca să pot să fac o schimbare. N-am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentru sănătate în schimb o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă. Unele lucruri nu le poți explica, poate mănânci pentru că s-au adunat alte gânduri, s-au adunat niște stări, și acolo refulezi, în mâncare, pentru că acolo te simți cel mai bine. De la stres, de la muncă, de la nedormit, deschizi frigiderul, așa fac eu, și mă uit, Doamne ce mănânc azi.

Vă jur, sunt extrem de sinceră, poate exagerat de sinceră, dar dacă tot s-a ivit acest moment, de ce să nu încurajăm toate femeile și să transmitem mesajul ăsta frumos. M-am ridicat și m-am dezbrăcat în fața tuturor cu toate secretele mele, dacă e să fie vreun secret, dar nu mai e, pentru că eu mă simt frumoasă”, a conchis Andra.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right