Andreea Balan il ataca dur pe George Burcea:

Andreea Balan il ataca dur pe George Burcea:
  calendar_month   update 31 Mai 2023, ora: 18:14      
Andreea Balan si George Burcea sunt din nou in conflict dupa ce actorul a cerut in instanta o ordonanta presedintiala deoarece nu ar fi putut lua legatura cu fiicele sale in perioada in care a fost plecat in interes profesional in America.

Andreea Balan nu s-a lasat nici ea mai prejos si a dorit sa lamureasca acest aspect. Artista a dezvaluit ca George Burcea nu a respectat programul de vizita si nici nu a mai platit pensia alimentara fetitelor sale de 4 luni.

"Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spuna și că, de când s-a intors (după patru luni în care nu le-a văzut) că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi - nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

Totodată uită să spună că pensia alimentara (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.

Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite. Așadar îmi cresc singură fetitele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut.", a demai clarat Andreea Bălan, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

o mica impresie
  • person

    "toti copiii sunt la fel .trebuie ajutati si sprijiniti in tot ceea ce fac!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right