Andreea Banica i-a enervat pe timisoreni. Afla de ce!

Andreea Banica i-a enervat pe timisoreni. Afla de ce!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
05 Aug 2013, 15:24
  update
Actualizat
05 Aug 2013, ora: 15:26
  photo_cameraAndreea Banica     person Andreea Banica
Andreea Banica a cantat la Zilele Timisoarei in fata a peste 20.000 de oameni care i-au fredonat piesele si s-au distrat.

Insa din cauza aglomeratiei si neatentiei, una dintre spectatoare si-a pierdut fiica, asa ca a apelat la organizatori pentru a o gasi.

Cum Andreea este si ea o mamica responsabila, s-a gandit sa dea o mana de ajutor, insa reactia spectatoarei nu a fost deloc buna. Cei de la cancan.ro au primit un mail de spectatoare care-si exprima nemultumirea pentru modul in care Andreea Banica ar fi vazut o rezolvare la situatia respectiva.

"Andreea, cand a auzit acest lucru a inceput sa isi descrie abilitatile de 'mamica perfecta' ce e, mentionand ca data viitoare mama sa ii puna o bratara la mana cu numele, adresa si numarul de telefon. Dorinta vedetei este de a trata copiii mai ceva ca si cainii", a scris mama fetitei catre cei de la cancan.ro.

Andreea Banica despre fiica ei: 'O sa o sustin in orice va face, inclusiv daca va poza goala.'

"Intentionez sa ii fac o bratarica de acest fel fetei mele, in care sa pun numarul de telefon, eventual adresa. Am vazut cum se pierd copiii prin parcuri, iar la Timisoara o mama disperata mi-a cerut ajutorul, normal ca am incercat sa o ajut. Sunt disperata dupa copilul meu si as face orice ca sa ii fie bine. Cine vrea sa vorbeasca nu are decat sa spuna ce vrea, eu fac ce e mai bine pentru copilul meu", a spus Andreea Banica pentru CANCAN.ro.

65596.jpg
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
26 november 2008
  • person

    "it takes more than desire to win!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere