Bianca Dragusanu a ramas fara emisiunea de la Antena Stars

Bianca Dragusanu a ramas fara emisiunea de la Antena Stars
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
03 Feb 2014, 10:56
    photo_cameraBianca Dragusanu a ramas fara emisiunea de la Antena Stars    
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.

Emisiunea "Academia Biancai" a fost si motivul pentru care CNA a amanat de mai multe ori acordarea licentei postului TV Antena Stars.

Antena Stars, interzisa din cauza Biancai Dragusanu. Decizia CNA a provocat un adevarat scandal!

Proiectul a fost respins de CNA, in prima faza, iar acum, Bianca a fost cea vinovata si i-a determinat pe cei de la Antena Stars sa renunte la emisiune si la colaborarea cu ea:

Surse din preajma Biancai au declarat pentru wowbiz.ro ca nu mai exista nici zero la suta sanse ca show-ul sa mai intre in grila de programe din primavara! "Bianca s-a comportat extrem de aiurea cu sefii de la Antena si nu a respectat deloc termenii contractului. A dat declaratii pe la alte posturi de televiziune fara acordul conducerii si a refuzat sa participe la cateva emisiuni din ograda lor. Aceste 'derapaje' nu i-au adus nimic bun, dimpotriva. Ea a fost, initial, amendata, apoi, s-a considerat ca nu mai este cazul sa faca parte din proiectul Antena Stars. Desi se spunea ca emisiunea ei , 'Academia Biancai', va fi cea mai importanta din grila, ei bine, acum, totul s-a sistat, basca, fetele care au venit la casting in decembrie au fost trimise acasa. Unele au mai fost oprite pentru a face figuratie la show-ul lui Bahmu', dar pe o perioada scurta", a povestit o apropiata de-a roscatei.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Oare ne iubim destul copii daca nu ne ocupam de educatia lor sexuala !?.(Varianta necenzurata)..
  • person

    "articolele publicate pe site in varianta necenzurata si adresele paginii mele web!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere