Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul de lux din Dubai. Cati bani cere pe el?

Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul de lux din Dubai. Cati bani cere pe el?
  calendar_month   update 01 Mar 2024, ora: 15:38      
Bianca Dragusanu si-a scos la vanzare apartamentul de lux pe care il detine in Dubai. L-a achizitionat in urma cu doi ani, insa acum vrea sa scoata bani frumosi ele.

Vedeta a postat anuntul de vanzare pe retelele de socializare si a dezvaluit si suma pe care o cere pe el. Apartamentul are 65 mp și se ridică la prețul de 440.000 de euro.

„De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai. Acum este gata și sunt fericită că pot să vă anunț că pot să-l și vând. Deci, cine este interesat să aibă un apartament în Dubai, poate să îmi scrie pe Instagram, pentru detalii.

O să ziceți de ce îmi vând apartamentul din Dubai. Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România. Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay. Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb (….) Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

„Tot ce am, case, mașini și alte bunuri, sunt cumpărate doar de mine, deși unii ar spune că sunt primite cadou. Ar fi fost frumos, dar nu e adevărat! Și asta se poate demonstra”, este un alt mesaj publicat de vedetă, potrivit Wowbiz.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

O romantica incurabila...
  • person

    "cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. ( william shakespeare )"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right