Bianca Dragusanu socata de declaratiile lui Cristea: "Viata mea s-a dat total peste cap!"

Bianca Dragusanu socata de declaratiile lui Cristea: "Viata mea s-a dat total peste cap!"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
26 Iun 2013, 11:37
    photo_cameraBianca Dragusanu si Adrian Cristea     person Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu a fost socata de declaratiile fostului iubit, Adrian Cristea. Acesta a spus ca el si Bianca inca se mai iubesc si a fost foarte transant cu privire la relatia roscatei cu Victor Slav.

Fotbalistul a dezvaluit ca roscata nu-l iubeste pe Victor si ca sta cu el doar de dragul imaginii. Bianca a inlemnit cand a ascultat declaratiile lui Cristea , spunand ca nu o jigneste doar pe ea ci si pe cel ce urmeaza a-i deveni sot.

"Adi a facut o aroganta, e o joaca de cuvinte. Daca era asa o dragoste mare, eram impreuna. Eu nu pot sta cu un barbat pe care nu-l iubesc. Este incredibil ce a putut declara, cum sa spui asa ceva?! Eu am alta viata, nu inteleg de ce spune asa ceva, nu stiu ce sa mai zic. Mie nu mi-a jucat memoria feste. Declaratiile lui imi ranesc si jignesc partenerul si relatia" a spus Bianca la WOWbiz.

Bianca Dragusanu a fost susprinsa sa auda aceste vorbe din gura lui Cristea si a tinut sa precizeze ca ea este foarte demna si fidela si ca nu ar face niciodata ceva pe la spatele viitorului ei sot.

"As putea in orice secunda sa fac un razboi intre mine si el pentru ca el imi distruge viata in acest moment. Vreau sa ii transmit ca a uitat sa precizeze ceea ce sotul meu stie faptul ca eu sunt o femeie demna si fidela. Nu ma asteptam nicio secunda sa spuna asa ceva. Este cea mai picanta declaratie pe care a facut-o vreodata. Din respect pentru relatia mea si relatia pe care am avut-o cu el. Viata mea s-a dat total peste cap in ultima perioada" a mai spus Bianca.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
eu
  • person

    "dragostea pune catuse de otel dar ce placut te simti in ele"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere
Morgan - Tricou
Shop Ele.rochevron_right