Carmen Bruma si Mircea Badea, petrecere fastuoasa pentru fiul lui Vlad. Micutul a implinit 10 ani

Carmen Bruma si Mircea Badea, petrecere fastuoasa pentru fiul lui Vlad. Micutul a implinit 10 ani
  calendar_month        
Carmen Bruma si Mircea Badea, care sunt impreuna de peste 25 de ani, au sarbatorit recent aniversarea de zece ani a fiului lor, Vlad.

Pe 14 mai, cu aceasta ocazie speciala, prezentatoarea TV a postat pe Instagram imagini de la petrecerea organizata pentru Vlad, evitand totusi sa-i dezvaluie chipul, conform deciziei de a-i proteja intimitatea.

Petrecerea a avut loc intr-un loc de joaca special amenajat pentru copii, unde Vlad s-a bucurat de prezenta multor prieteni si de un tort decorat cu ursi panda. Una dintre fotografii, care surprinde un moment emotionant in care Carmen Bruma ii tine fata fiului in palme si il priveste cu dragoste, a atras atentia in mod deosebit.

Anul trecut, invitata la emisiunea Fresh by Unica, Carmen Bruma a marturisit ca, de cand a devenit mama, ziua ei de nastere, pe 9 mai, este sarbatorita impreuna cu cea a lui Vlad, pe 14 mai.

„Da, un copil iti transforma total viata, dar nu trebuie sa iti fie frica de asta, chiar daca viata ta inainte de copil e una perfecta, ideala, foarte frumoasa. Sunt multe femei care nu fac un copil tocmai pentru ca se sperie de aceasta transformare, nu e nimic de speriat, dar este o provocare si nu e usor. Nu e usor si e nevoie de un psihic de fier, de multa rabdare, dar orice femeie care isi doreste copilul are in ea toate instinctele necesare pentru a face ceea e mai bine pentru copilul ei. Important este sa si le si asculte”, a declarat Carmen Bruma, pentru sursa citata mai mult.

Recomandari