Cat castiga Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos si Dan Negru anual

Cat castiga Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos si Dan Negru anual
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
07 Iul 2015, 18:30
  update
Actualizat
07 Iul 2015, ora: 17:29
      person Dan Negru
Salariul vedetelor de top din showbiz-ul romanesc este un secret pentru publicul larg, chiar daca au fost mereu zvonuri pe acest subiect. Nimeni nu stie cat castiga Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos sau Dan Negru.

Insa, Dan Negru a publicat pe contul sau oficial de Facebook informatii senzationale despre leafa pe care o au cele mai populare vedete de la noi. Conform prezentatorului Antenei 1, Grigoris Arnaoutoglou, un realizator TV grec, castiga annual 1.2 milioane de dolari. Dan Negru sustine ca aceasta suma este egala cu leafa anuala insumata a patru vedete de calibru din Romania: Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Pavel Bartos si el insusi.

"Grigoris Arnaoutoglou e Negru in Grecia. A prezentat quizz-uri, farse, game-showuri, am impartit aceleasi formate si adeseori impartim aceleasi gesturi la tv sau aceleasi ticuri, inerente acelorasi showuri.El nascut in '72, eu in '71. Lucreaza la Mega Channel, televiziunea care in Grecia difuzeaza Champions League, Masterchef sau Survivor...Si totusi, ne desparte ceva. Leafa! Grigoris Arnaoutoglou castiga, e adevarat, potrivit zvonurilor, 1,2 milioane de dolari ( NU EURO), anual. Adica, cat Negru, Bartos, Esca si Raduleasca laolata! Iaca criza greceasca in breasla mea!", a scris Dan Negru, pe reteaua de socializare Facebook.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Camera obscura
  • person

    "un blog interesant te poate face sa nu ze mai ridici de la calculator!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere