Cat costa o noapte de cazare la hotelul de lux detinut de Simona Halep

Cat costa o noapte de cazare la hotelul de lux detinut de Simona Halep
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
19 Iul 2022, 22:45
  update
Actualizat
19 Iul 2022, ora: 22:48
     
Simona Halep s-a pregatit din timp pentru momentul in care se va retrage din tenis si s-a asigurat ca are parte de venituri substantiale si dupa ce va renuntat la cariera sportiva. Ea a facut investitii serioase, in special in imobiliare. 

Si-a construit un hotel de lux in Mamaia Nord, unde ofera servicii de top. Pentru a te caza la hotelul sportivei, trebuie sa scoti o suma uriasa din buzunar. 
Fiecare apartament de închiriat din hotelul de lux deținut de celebra sportivă are un living, un dormitor, o baie şi o bucătărie. Apartamentele au și câte un balcon.

Pentru o noapte de cazare insa pretul este de aproximativ 900 de lei. Costul variaza in functie de perioada aleasa. Apartamentele au o  o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi. Complexul este situat la 500 de metri de plaja Ammos.

Hotelul Simonei Halep este foarte aproape de plajă, la doar 2,8 km de Lacul Siutghiol. Turistii beneficiaza de parcare privata,  bucătărie complet utilată, inclusiv cu o zonă special amenajată, unde se servește masa. De asemenea, s-a spus că pentru acest hotel, Simona Halep a investit nu mai puțin de 1,5 milioane de euro.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Prezentul
  • person

    "traiesc ... visand la o viata mai buna!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere