Ce avere are printesa Charlotte. Fiica lui Kate Middleton este putred de bogata

Ce avere are printesa Charlotte. Fiica lui Kate Middleton este putred de bogata
  calendar_month        
Fără îndoială, familia regală dorește să o protejeze și să o protejeze pe prințesa Charlotte, deoarece se întâmplă să fie cea mai bogată nepoată a lui Charles, depășindu-l chiar și pe fratele ei mai mare, George, care într-o zi va fi regele întregii Marii Britanii.

Averea familiei regale britanice
Monarhia deține mari proprietăți și teritorii pe care le-a dobândit de-a lungul anilor. Așadar, nu este surprinzător faptul că fiecare membru adult al familiei regale are o avere personală foarte impresionantă, chiar și cei mai tineri membri vor moșteni, de asemenea, averi uriase.

Potrivit The Sun, fiica lui Kate și William este în fruntea listei celor mai bogate familii regale din noua generație din Marea Britanie. Având în vedere că tatăl ei, prințul William, este cel mai bogat membru al familiei regale, cu o avere netă de aproximativ 1,05 miliarde de euro, este evident că copiii săi vor moșteni averea impresionantă a acestuia la moartea sa.

Prințul de Wales este chiar mai bogat decât tatăl său, regele Carol al III-lea, care are o avere de 900 de milioane de lire sterline, astfel că Charlotte, Louis și George vor fi cei mai bogați membri ai familiei regale engleze din Marea Britanie.

Prințesa Charlotte va fi cea mai bogată persoană din familia regală
Ceea ce este poate surprinzător este faptul că prințesa Charlotte l-ar depăși pe fratele ei mai mare, ea fiind, se pare, cea mai "bogată" prințesă. Se spune că influența ei este atât de mare încât stabilește tendințe în întreaga lume și, potrivit unui studiu recent, valorează o sumă impresionantă de 3,6 miliarde de lire sterline.

Acest lucru, împreună cu averea părinților ei și cu libertatea pe care o va avea de a obține venituri din alte surse decât coroana, o face cea mai bogată familie regală din noua generație din Marea Britanie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Marele JOB
  • person

    "nimic nu este intamplator"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right