Cine este viitoarea sotie a lui George Simion. Are 24 de ani

Cine este viitoarea sotie a lui George Simion. Are 24 de ani
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
25 Iun 2022, 15:05
  update
Actualizat
25 Iun 2022, ora: 15:09
     
George Simion, liderul AUR, se casatoreste. Acesta a postat si prima imagine cu viitoarea sa sotie. Tanara se numeste Ilinca si are 24 de ani. Nunta celor doi urmeaza sa aiba loc pe 27 auguts, in satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea, unde sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați.

Vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose. „Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi.”

De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă. Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo„, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

74944.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Miscari de protest
  • person

    "indiferenta naste monstrii"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Elicoptere de colorat
Shop Ele.rochevron_right