Cristina Spatar, de urgenta la spital. Diagnostic grav din partea medicilor.

Cristina Spatar, de urgenta la spital. Diagnostic grav din partea medicilor.
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
21 Iul 2022, 20:45
  update
Actualizat
21 Iul 2022, ora: 20:49
     
Cristina Spatar se confruntă cu probleme grave de sanatate. Artista a ajuns de urgenta la spital si a suferit o interventie chirugicala. 

Cantareata a ajuns la urgenta dupa ce a acuzat o durere puternica de cap. Dupa mai multe analize si investigatii, artista a aflat ca are sinuzita, iar medicii i-au recomandat sa se opereze. Vedeta a mărturisit că starea ei a fost destul de gravă înainte de intervenție, căci i s-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă.

„Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu. Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. M-a operat cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat”, a spus Cristina Spătar pentru Click!.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Oscar after parties
  • person

    "fashion is the science of appearances"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Vero Moda - Rochie
Shop Ele.rochevron_right