Cum a slabit Daniel Iordachioaie 50 de kilograme in doar 3 luni

Cum a slabit Daniel Iordachioaie 50 de kilograme in doar 3 luni
  calendar_month        
50 de kilograme intr-un timp record: 3 luni! Atat a reusit Daniel Iordachioaie sa dea jos dupa ce a fost diagnosticat cu diabet. Acum e hotarat sa revina in topul preferintelor muzicale, scrie libertatea.ro.

Artistul a povestit cum slabit. "Am slabit aproape 50 de kilograme, in aproape 3 luni de zile. Acum stau si ma gandesc, ce pot sa scot bine din toata situatia asta. Si le multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa fac toata chestia asta. Am avut momente in care mi-a fost greu, in altele in care mi-a fost foarte usor", a spus artistul, la Antena Stars.

Cantarea aproape 130 de kilograme atunci cand a fost diagnosticat cu diabet, iar greutatea ii putea pune serios in pericol viata. "Am zis intr-o dimineata ca vreau sa slabesc. Am slabit 45 de kilograme in treiluni si jumatate-patru. Am inceput sa merg la sala, de doua ori pe saptamana. Stau la etajul opt si am renuntat la lift. Motivul principal e ca in toamna trecuta m-a lovit un diabet pe care vreau sa-l tin sub control. Aveam 127 de kilograme. Acum (n.r. in luna mai) am 85 de kilograme. Ma simt altfel. Am alt chef", a declarat Daniel Iordachioaie.

Acum a redevenit acelasi cuceritor din tinerete, e nelipsit de la petrecerile mondene si vrea sa dea lovitura alaturi de artisti iubiti de tanara generatie. Unul dintre ei, What's UP, alaturi de care a lansat deja o melodie. "Este o piesa la care am lucrat cu drag, la fel ca in orice alt proiect in care ma implic, iar Daniel este cel mai cool artist al generatiei de aur", a spus What's UP despre colaborarea cu Iordachioaie.
Recomandari