Cum a slabit Silviu Prigoana 35 de kilograme. Afla secretul!

Cum a slabit Silviu Prigoana 35 de kilograme. Afla secretul!
  calendar_month         person Silviu Prigoana
Silviu Prigoana cantarea anul trecut peste 100 de kilograme. Cu multa ambitie insa, deputatul a reusit sa dea jos nu mai putin de 35 de kilograme.

Acum, omul de afaceri este de nerecunoscut si a ajuns la greutatea mult dorita.

"Am slabit cu apa! 15 zile am baut doar apa plata, 4-5 litri pe zi, si nu am mancat nimic. Cum am reusit, simplu! E chestie de vointa si autocontrol. La inceput ii dai cu apa 15 zile pana nu mai poti, apa plata cu lamaie si atat! Dupa perioada asta bila ti se varsa in stomac si organismul se detoxifica, iar tot ceea ce bagi in gura ti se parea amar. Asa ca nu-ti mai vine sa mananci. Apoi, o iei incet si incepi sa te hranesti, dar eviti fainoasele, zaharul si uleiurile rafinate si alimentele cu E-uri", a declarat Silviu Prigoana pentru wowbiz.ro.

Silviu Prigoana a marturisit recent ca a avut niste probleme cu dantura si a slabit si mai mult din aceasta cauza.
72323.jpg
"N-am mancat nimic. Slabirea e foarte simpla , nu mananci si slabesti!... Motivul a fost de natura medicala. Mi-am facut niste operatii la dantura si trei luni de zile nu am putut sa mestec, am baut doar supa cu paiul. Apoi, alte cateva luni, n-am putut manca decat piure", a explicat omul de afaceri, pentru Antena 1.
Recomandari