Dan Negru a rabufnit: "Nu ma mai cautati, nu-mi dati premii, nu vreau saratele"

Dan Negru a rabufnit: "Nu ma mai cautati, nu-mi dati premii, nu vreau saratele"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
11 Dec 2014, 17:00
  update
Actualizat
11 Dec 2014, ora: 14:07
      person Dan Negru
Prezentatorul TV Dan Negru nu apare aproape niciodata la evenimentele mondene, mai ales la cele din preajma Sarbatorilor de iarna.

Recent, Negru a explicat pe pagina sa de Facebook de ce nu participa la astfel de evenimente. Comentariile sale au fost insa extrem de acide.

"Ii rog pe toti cei care ma invita zilele astea la evenimentele mondene de sfarsit de an, cu premii, cu vedete si saratele: NU MA MAI CAUTATI! NU am mers NICIODATA la vreun eveniment monden. NU vreau sa primesc premii, nici sa mananc saratele... Anul trecut am luat premiul APTR doar ca sa le spun celor de acolo ca gala lor-APTR-e o porcarie. Acum 16 ani, un director de televiziune mi-a spus ca daca vreau sa rezist in lumea asta trebuie sa devin sociabil, sa particip la mondenitati, sa am prieteni mondeni. I-am spus ca teoria lui e un c...t. (iertati-mi vorba, dar asta era). Au trecut 16 ani, timp in care showurile mele au facut performanta an dupa an, fara sa merg la petreceri si fara sa am prieteni mondeni. Asa ca, NU ma mai cautati. Nu-mi dati premii, nu-mi dati invitatii, nu vreau saratele...Teoria sefului meu, de acu 16-17 ani ramane un c...", a scris, pe Facebook, prezentatorul Antena 1.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere