Dan Negru, decizie radicala: se muta din Bucuresti la Timisoara

Dan Negru, decizie radicala: se muta din Bucuresti la Timisoara
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
19 Iun 2013, 11:32
    photo_cameraDan Negru se muta la Timisoara     person Dan Negru
Dan Negru, celebrul prezentator de la Antena 1, a luat o hotarare radica. Va parasi Bucurestiul si se va muta impreuna cu familia la Timisoara, locul sau natal.

Negru recunoaste ca desi sta de multi ani in capitala, nu il leaga nimic de orasul asta. Poate doar job-ul, insa prezentatorul si-a facut calculele si in aceasta privinta.

Dan Negru va face naveta pentru a veni la filmarile emisiunilor sale, lucru deloc complicat mai ales ca a mai facut asta si in trecut, spune acesta. Totul pentru ca el si cei doi copii ai sai sa nu rupa toate legaturile cu Timisoara si cu rudele lor ce locuiesc acolo.

Am hotarat: ne intoarcem acasa, la Timisoara. Nu ma leaga nimic de Bucuresti si pot munci si facand naveta. Am mai facut asta si nu e dificil deloc, de ce n-as face-o din nou?! Daca ramanem aici, copiii mei vor rupe toate legaturile cu Timisoara si eu m-as simti dezradacinat. Acolo e casa noastra, acolo sunt rudele, mormintele, prietenii din copilarie, toate. In Bucuresti, daca au un petic de pamant, majoritatea isi pun gazon, isi iau cactusi si bonsai. Eu mi-am facut cateva straturi de ceapa, am pus rosii, am si pomi fructiferi, pentru ca prefer sa mananc ceva sanatos, nu sa am lux in curte, a marturisit Dan Negru pentru Ring.

Cunosc vreo doua-trei artere importante, in rest n-am reusit sa invat nicio strada. Fara GPS as rataci aiurea pentru ca nu i-am deprins intortochelile. Deseori, cand nu gasesc o strada, mai intreb, iar oamenii cred ca sunt cu farsele dupa mine, a mai adaugat prezentatorul TV.
Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Ajungi blog-er la 50 de ani?
  • person

    "daca am stii sa facem un singur lucru bine, nu am mai fii romani"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere
Sandale Joyner Camel
Shop Ele.rochevron_right