De ce au fost huiduiti William si Kate Middleton in SUA?

De ce au fost huiduiti William si Kate Middleton in SUA?
  calendar_month        
Totul indică faptul că reprezentanții coroanei britanice nu sunt bine primiți în Statele Unite, iar la cea mai recentă vizită au fost martorii unui comportament nepoliticos care a stârnit numeroase controverse.

Totul s-a întâmplat la sosirea lor în SUA, când au vizitat un meci important de baschet. Cei doi au fost spectatori în primul rând, însă nu a fost totul roz pentru ei, deoarece în timpul prestației lor au fost huiduiți de public.

Confruntarea se datorează unui incident jenant de rasism provocat de Lady Susan Hussey, care a fost doamna de onoare a Reginei Elisabeta a II-a timp de peste 60 de ani. Recent, ea a făcut comentarii cu privire la înfățișarea unei activiste care a vizitat Palatul Buckingham.

Dar nu a fost prima confruntare pentru părinții prințului George, prințesei Charlotte și prințului Louis, deoarece și un reverend de origine africană și-a manifestat poziția, ținând un discurs în care a pus sub semnul întrebării colonialismul în prezența lui Kate Middleton și a lui William.

Recomandari