De ce nu a mai condus Dan Sucu de 20 de ani: Ca sa nu fac vreo prostie majora

De ce nu a mai condus Dan Sucu de 20 de ani: Ca sa nu fac vreo prostie majora
  calendar_month   update 03 Apr 2024, ora: 16:47      
Celebrul milionar Dan Sucu a marturisit de ce nu a mai condus de 20 de ani. Desi este o figura marcanta in lumea afacerilor si este dependent de masina, afaceristu a renuntat sa se mai urce la volan dintr-un motiv tulburator.

Acesta a povestit ca nu ii plac deloc masinile, desi intr-o perioada a fost nevoit sa conduca in mod regulat. Dupa ce a avut numeroase incidente in trafic, afaceristul a decis insa sa renunte la sofat.

„Nu îmi plac maşinile… deloc, zero! Acum 20 şi ceva de ani, când conduceam în mod regulat, am făcut un număr de accidente, unul după celălalt. Cu gândul la treburile de zi cu zi nu reuşeam să mă concentrez serios la conducerea maşinii. Am creat tot felul de probleme rutiere, m-am trezit câteodată pe un câmp. La o curbă, n-am mai luat curba şi nu ştiam ce caut acolo când veneam la un Consiliu de Administraţie cu scântei”, a spus Dan Şucu pentru as.ro.

Incidentul care a marcat decisiv destinul său a fost momentul în care a pierdut controlul mașinii și a ajuns pe un câmp.

„Am hotărât atunci că voi găsi soluţia prin care să conducă altcineva maşina ca să nu fac o prostie majoră. Stau pe bancheta din spate şi am o grămadă de lucruri pe care pot să le fac în perioada respectivă”.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Scinteia ...
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right