De s-a retras Cabral din televiziune pentru o perioada:

De s-a retras Cabral din televiziune pentru o perioada:
  calendar_month   update 30 Nov 2022, ora: 20:48      
Cabral a socat pe toata lumea in urma cu cateva zile cand a anuntat ca vrea sa se retraga din televiziune pentru o perioada. Realizatorul TV a marturisit ca a luat aceasta decizie deoarece are nevoie de o perioada in care sa stea mai relaxat, alaturi de familia sa.

Cabral a mentionat ca nu este vorba despre o retragere definitiva, ci vrea doar o pauza in care sa isi incarce bateriile.

"Trebuie să iau o pauză, pentru că simt nevoia, căsunt om. Nu mă consum, dar mă uzez. Şi simt că a venit momentul să stau, acasă, cu mine. Să învăţ să fac clătite şi nu glumesc. Şi nu am mai spus altcuiva asta.

Să stau, acasă, să fac clătite, să iau eu copiii de la grădiniţă sau de la liceu, după caz. Simt nevoia de o perioadă de pauză, nu ştiu, un an.(...) Nu vreau să ajung să vin cu mai puţină plăcere la muncă. Fac o grămadă de lucruri şi e momentul să respir.", a declarat Cabral, pentru click.ro.

Prezentatorul a dezvăluit că emisiunea pe care o prezintă va mai apărea un timp pe post, până când vor fi difuzate toate edițiile filmate: "Şi mai avem, încă, ediţii nedifuzate. Nu suntem în reluări şi nici nu o să fim în reluări.(...) Emisiunea, acum, e pe post. Dar, la un moment dat, trebuie să intre în pauză. Trebuie. E normal, e organic, e bine.", a mai spus Cabral.

Recomandari