Deea Maxer a spus adevarul despre divort. Motivul pentru care a decis sa se desparta de Dinu Maxer

Deea Maxer a spus adevarul despre divort. Motivul pentru care a decis sa se desparta de Dinu Maxer
  calendar_month   update 30 Mar 2023, ora: 16:54      
Dinu si Deea Maxer au anuntat zilele trecute ca se despart dupa 18 ani de casnicie. Anuntul lor a venit ca un soc pentru toata lumea, mai ales ca nimeni nu a banuit o clipa ca ar avea probleme in casncie. Mereu pozau intr-un cuplu fericit.

Dupa anunt, au aparut tot felul de speculatii, in special in ceea ce priveste o presupusa infidelitate a Deei Maxer, insa Dinu a tinut sa faca lamuriri si a acceptat invitatia lui Cristi Brancu de a spune adevarul despre motivele care au dus la divort. Dinu Maxer a dezvaluit ca nu a fost vorba nicio clipa despre infidelitate, ci ca lucrurile intre ei nu mai functionau de cateva luni.

Deea Maxer i-a trimis un mesaj lui Cristi Brancu, în timpul emisiunii, iar prezentatorul a dezvăluit ce i-a transmis fosta soție a invitatului său.

„Vreau să confirm cele spuse de Dinu. Să îi mulțumesc pentru sinceritate și transparență. Ne-am schimbat și am ajuns să devenim din compatibili, incompatibili. Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare”, a scris fosta soție a lui Dinu Maxer în mesaj.„Am fost piloți pe rând! Eu am crescut alături de Dinu, îi sunt recunoscătoare. Sunt convinsă că avem capacitatea și maturitatea de a continua cu o prietenie prin care să ne putem crește copiii cât vom putea de frumos, după acest divorț”, a adăugat Deea Maxer.

Deea si Dinu Maxer au divortat deja si au tutela comuna asupra copiilor. Baiatul a ramas sa locuiasca cu Dinu Maxer, iar fetita cu Deea. Mai mult, cei doi vor locui in acelasi bloc chiar si dupa divort.


Recomandari