Fericire mare pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar a reusit sa scape de datorii

Fericire mare pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar a reusit sa scape de datorii
  calendar_month   update 22 Mai 2024, ora: 17:06      
Irinel Columbeanu a primit in sfarsit o veste buna! Fostul milionar a reusit sa depaseasca criza financiara dupa ce banca i-a pus poprire pe pensie.

Columbeanu a renunțat la traiul de lux de odinioară și acum trăiește dintr-o pensie modestă. Poprirea pe pensia sa de aproximativ 2.000 de lei a făcut și mai dificilă acoperirea costurilor pentru azil și medicamente.

Cu toate acestea, recent, lucrurile au început să se îmbunătățească pentru el. Sectorul 1 a pierdut procesul prin care ceruse poprire pe pensia lui Irinel Columbeanu. Cu toate că a scăpat de această povară, fostul soț al Monicăi Gabor mai are de înfruntat și alte procese.

Instanța a decis că Irinel Columbeanu nu este responsabil pentru falimentul unei companii comerciale, astfel încât poprirea pe pensie a fost anulată.

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 1 București în contradictoriu cu pârâtul Columbeanu Adrian Irinel, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul București Secția a VII-a civilă”, se arată în decizia instanței.

Recent, patronul azilului unde locuiește fostul milionar a declarat că, deși Irinel Columbeanu nu a reușit încă să achite toate cheltuielile, nu va fi dat afară. Patronul a menționat că fostul afacerist face eforturi pentru a acoperi restul sumei necesare.

Recomandari