Fostul sot al Andei Adam se iubeste cu Loredana Chivu:

Fostul sot al Andei Adam se iubeste cu Loredana Chivu:
  calendar_month   update 20 Feb 2024, ora: 16:03      
Loredana Chinu a marturisit recent ca are o relatie cu Sorin Nicolescu, fostul sot al Andei Adam. Fosta asistenta TV pare sa aiba o relatie serioasa cu acesta, mai ales ca a recunoscut ca a cunoscut-o si pe fetita acestuia.

Relatia lor a inceput acum cateva luni, iar Loredana Chivu pare sa fie foarte fericita in bratele noului partener. Au fost deja in prima vacanta impreuna, in Istanbul, unde au facut cumparaturi in celebrul bazar.

„Suntem împreună, suntem la începutul relației și sperăm ca totul să decurgă foarte bine. Suntem împreună de câteva luni. Întâi am început să ieșim, m-a curtat așa cum curtează orice bărbat o femeie. Mie nu prea îmi place să vorbesc de viața mea privată și nu prea am mai făcut asta”, a spus Loredana Chivu, potrivit cancan.ro.

Cei doi sunt de nedespartit de cand formeaza un cuplu. Merg impreuna la cumparaturi, dar si la sala de fitness. Loredana Chivu a marturisit ca ii este foarte greu sa mai aiba incredere in barbati, dupa relatia tumultuoasa cu fostul iubit, cu care a avut numeroase scandaluri si chiar a cerut ordin de protectie.

„Mi-a fost foarte greu să mai am încredere în bărbați după tot ce mi s-a întâmplat, dar am ales să dau o șansă relației. După rău, întotdeauna vine ceva bine. Nu mai vreau să vorbesc despre relația trecută, nu are niciun rost. Vorbesc doar despre prezent și ce este cel mai important, el este singurul bărbat din viața mea și doar asta contează”, a povestit Loredana Chivu pentru sursa mai sus-menționată.

Relatia celor doi pare sa fie una foarte serioasa, caci Sorin i-a facut cunostinta Loredanei si cu fiica sa.

„Noi ne știm de mulți ani, ne-am văzut la evenimente diferite, ne cunoșteam, dar nu ne cunoșteam astfel încât să avem o relație. El a făcut primul pas. Eu nu fac niciodată primul pas, eu sunt de modă veche. El este cel care mi-a scris. Îmi place să fiu cucerită. I-am cunoscut și fetița, desigur. Dacă suntem împreună este important să ne cunoaștem cu totul. Și Anda știe de relație, dar nu are rost să o aduc în discuție. Nu că aș avea ceva de împărțit cu ea, dar pur și simplu nu are rost să o aduc în discuție. Totul este bine și toată lumea este fericită”, a spus Loredana Chivu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Turcoaz Culoarea anului 2010
  • person

    "adauga-ti un pic de personalitate"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right