Gabriela Cristea este hotarata sa slabeasca. Ce dieta vrea sa tina vedeta

Gabriela Cristea este hotarata sa slabeasca. Ce dieta vrea sa tina vedeta
  calendar_month   update 22 Mai 2024, ora: 17:55      
Gabriela Cristea este hotarata sa revina la silueta de odinioara! Vedeta a decis sa inceapa o dieta pentru a scapa de kilogramele in plus, dupa ce a primit numeroase critici din partea internautilor.

Vedeta a marturisit intr-un live pe Facebook ca ar vrea sa tina postul intermitent pentru a-si obisnui corpul cu lipsa hranei, astfel sa ii fie mai usor sa tina ulterior post negru.
Gabriela Cristea le-a povestit fanilor că a ajuns în pragul disperării din cauza siluetei sale.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul. Nu pot! De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece! Mă apucă disperarea…, spunea Gabriela Cristea pe Facebook.

"Vreau să mă apuc de post intermitent. Asta era ideea. Dar, de fapt, vreau să mă apuc de post intermitent pentru că îmi doream să fac un post negru la un moment dat. Nu vreau să mă apuc din prima de post negru pentru că mi se pare foarte greu, mintea trebuie să se obișnuiască, iar noi să luăm lucrurile treptat și să vedem cum se pot face.
Mi-am propus să am un interval de masă între 13.00 până la 17.00, adică 4 ore în care să mănânc, ca să existe un rezultat. Mi se pare ora ideală să mănânc exact înainte de a pleca spre studio și să mai mănânc a doua zi la ora 13, deci să am un interval destul de mare în care să fac un fasting', a povestit Gabriela Cristea.

Dacă și slăbesc, ăsta să fie un bonus, la pachet. Nu e vorba despre slăbit. Este vorba de o regenerare a organismului, de aceea vreau să ajung la postul negru, pentru că am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme și înțeleg că, odată cu postul negru, dai un restart organismului.', a mai spus prezentatoarea TV.

In ceea ce priveste o operatie de micsorare a stomacului, Gabriela Cristea a marturisit ca nu a luat in calcul aceasta varianta deoarece ii este foarte frica de interventia chirurgicala,

"Nu m-am gândit să mă operez pentru că mie mi-e foarte frică de operație, adică și dacă mi-a trecut vreun gând, a fugit foarte repede și oricum nu am kilogramele necesare care să mă recomande pentru operație de stomac', a mai spus Gabriela Cristea.

Recomandari