Gabriela Cristea face angajari. Are nevoie de ajutor pentru afacerea ei culinara

Gabriela Cristea face angajari. Are nevoie de ajutor pentru afacerea ei culinara
  calendar_month   update 01 Apr 2024, ora: 21:31      
Gabriela Cristea face bani frumosi si din contractele de imagine, dar, mai nou, si cu afacerea ei culinara pe care a lansat-o recent. Asta o dovedeste si anuntul de angajare pe care vedeta l-a postat pe retelele de socializare,

Prezentatoarea TV vinde acum, pe langa haine, si cozonaci pufosi si zacusca. Ea si-a deschis propriul laborator in zona Crevedia, iar acum are nevoie de ajutor pentru a pregati la timp comenzile pe care le primeste.

„De puțină vreme am deschis Fărâma de Gabriela Cristea iar reacțiile voastre au fost peste așteptările noastre! Tocmai de aceea avem nevoie de ajutor. Așa că dragilor, dacă vreți să veniți în echipa noastră, dacă vreți să vă alăturați inițiativei noastre, vă așteptăm cu mare drag, pentru că avem nevoie de voi”, își începe Gabi Cristea mesajul de recrutare de pe Facebook.

Gabriela a mentionat si care sunt cerintele sale pentru viitorul angajat.

„Dacă ați lucrat într-o brutărie sau într-o patiserie sau într-o cofetărie sau dacă pur și simplu sunteți as în buctătărie și vă place să gătiți și considerați că asta este menirea voastră în viață, ăsta este momentul oportun. Ar fi bine să locuiți undeva pe lângă Crevedia sau în Buftea sau în apropiere pentru că acolo avem noi laboratorul. Fiți siguri că vom lucra împreună pentru că și mie îmi place să stau în laborator și îmi place să inventez lucruri fabuloase care să ajungă pe Fărmâna de Gabriela Cristea”, a mai spus prezentatoarea.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right