Gerard Pique si Clara Chia Marti se casatoresc? Data posibila a nuntii

Gerard Pique si Clara Chia Marti se casatoresc? Data posibila a nuntii
  calendar_month        
Gerard Piqué și Clara Chía Martí au devenit unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, fotbalistul spaniol începându-și idila cu tânăra de 23 de ani la doar câteva săptămâni după ce a pus capăt relației cu Shakira. Cu toate acestea, în ciuda situației dificile, cuplul ar putea fi foarte aproape de o nuntă.

De câteva săptămâni, presa i-a surprins pe Gerard Piqué și Clara Chía Martí împreună și extrem de fericiți, astfel că se spune că relația lor merge bine și chiar susțin că în curând ar putea întemeia o familie, deoarece Piqué își dorește un al treilea copil.

Gerard Piqué și Clara Chía se vor căsători și ar putea culmina controversata lor poveste de dragoste printr-o nuntă romantică, potrivit lui Mhoni Vidente, ghicitoarea cubaneză care face adesea predicții despre celebrități. Potrivit site-ului Prensa Libre, clarvăzătoarea a dezvăluit că Gerard Piqué nu numai că vrea să aibă un copil cu tânăra, dar că se gândește și să se căsătorească cu Clara Chía Martí.

Când se vor căsători Gerard Piqué și Clara Chía Martí?

Nunta lui Gerard Piqué și a iubitei sale ar putea fi mai aproape decât credem, deoarece Mhoni Vidente ne asigură că ceremonia va avea loc la începutul anului 2023. "Piqué va fi tătic cu Clara Chía și se va căsători pe 2 februarie și cu asta se termină povestea", a comentat clarvăzătoarea. Această dată ar fi extrem de importantă, deoarece 2 februarie este ziua de naștere a Shakirei, fosta iubită a lui Gerard Piqué și a fotbalistului însuși, astfel că site-ul susține că data nunții ar putea fi o răzbunare fata de columbiancă.

Recomandari