Gestul emotionant pe care l-a facut Bianca Dragusanu pentru Catalin Botezatu

Gestul emotionant pe care l-a facut Bianca Dragusanu pentru Catalin Botezatu
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Ian 2014, 09:24
  update
Actualizat
31 Ian 2014, ora: 09:25
  photo_cameraBianca Dragusanu     person Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu nu l-a uitat pe Catalin Botezatu. Desi este in mijlocul unui scandal de divort cu sotul ei, Victor Slav, roscata nu a putut sa nu ramana profund impresionata de suferinta prin care trece creatorul de moda in acest moment.

Vizibil afectata de experienta prin care trece fostul ei iubit, Catalin Botezatu, Bianca l-a sunat ieri, pentru a-l incuraja.

Desi cei doi si-au aruncat cuvinte grele dupa despartire, toate acestea au fost lasate in trecut, iar acum Bianca este cu sufletul alaturi de creatorul de moda. Se pare ca roscata ar fi vrut chiar sa-l viziteze pe acesta, insa a renuntat sa se mai urce in avion, deoarece designerul a fost externat aseara.

Un oficial al clinicii a povestit pentru Libertatea: "Recent, spitalul l-a gazduit cu placere pe domnul Catalin Botezatu. I s-au efectuat mai multe investigatii, printre care: RMN la cap, eco dopler la inima, test efort cardiovascular si un set complet de analize de laborator. Ieri, medicii au anuntat ca i-au gasit lui Catalin o sumedenie de afectiuni: "Are hipertensiune arteriala, disfunctiunea valvei aortice, migrene, fibromialgie, probleme hipertensive la nivelul vaselor cervicale, arteroscleroza cervicala. In cursul acestei seri (n.r. -ieri), la cerinta pacientului, acesta a fost externat urmand schema exacta de tratament. Va fi chemat periodic la control."

Sursa: Libertatea.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
1
  • person

    "...pentru fotografii amatori"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere