Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomi: Cu mine s-a comportat exemplar

Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomi: Cu mine s-a comportat exemplar
  calendar_month   update 24 Apr 2024, ora: 14:26      
Celebrul compozitor Horia Moculescu a marturisit ca a fost foarte afectat de moartea cantaretei transgender Naomi, pe numele sau adevarat Florin Moldovan. Naomi s-a stins din viata in Germania, la doar 46 de ani, in urma unui accident vascular, dupa ce a stat mai multe zile in coma.

Horia Moculescu a dezvaluit ca l-a afectat moartea lui Naomi, pe care a considerat-o un om deosebit, cu mult talent muzical.

A fost un copil talentat din punct de vedere muzical. Mi-a interpretat piesa Salcia de vreo două ori în concursurile muzicale, a cântat-o bine, avea voce frumoasă. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca solist, Florin, și ca Naomi, cum se prezenta pe scenă. Cu mine s-a comportat exemplar, a fost foarte respectuos. Să-l odihnească Dumnezeu în pace.”, a spus Horia Moculescu pentru Playtech.

Cu inima grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino.” a spus Antonela pe rețelele de socializare.

Naomi a avut o poveste trista de viata. A fost abandonata de parinti la doar trei zile de la nastere. A crescut intr-un orfelinat pana la varsta de 15 ani, cand a decis sa se mute la Bucuresti si sa urmeze Scoala Populara de Arta.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right