In ce isi investeste Razvan Simion banii: "Eu sunt impotriva pietei"

In ce isi investeste Razvan Simion banii: "Eu sunt impotriva pietei"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
31 Iul 2022, 16:20
  update
Actualizat
31 Iul 2022, ora: 16:23
     
Razvan Simion, matinalul de la Neatza, a dezvaluit recent in ce isi investeste aproape toti banii. Prezentatorul TV a marturisit ca a decis sa faca o schimbare in viata sa si a decis sa si gestioneze mai bine banii, astfel incat sa ii cheltuiasca pe lucruri care merita. Cand merge in vacanta nu isi mai cumpara suveniruri de exemplu, ci se intoarce doar cu amintiri frumoase, de neuitat.

„Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt. În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august acum pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion”, a declarat el pentru Antena Stars.

„Ca să fiu egoist spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare. Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, mai spune Răzvan Simion.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Anatomia clitorisului
  • person

    "sexualitatea nu trebuie supusa standardelor"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere