Iubitul Danielei Crudu, primele declaratii

Iubitul Danielei Crudu, primele declaratii
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
13 Feb 2020, 13:55
  update
Actualizat
13 Feb 2020, ora: 13:56
     
Sego Dubravko, iubitul Danielei Crudu, care a snopit-o in bataie in urma cu cateva zile, nu pare foarte afectat de situatia in care se afla. Sora Crudutei a declarat ca barbatul i-ar fi spus sa ii transmita Danielei sa il sune daca are nevoie de ceva.

Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația„, a declarat Ana, sora fostei asistente TV. Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul sau croat, iar in urma loviturilor a ramas desfigurata. Ea are mai multe vanatai la nivelul fetei.

Acum, Daniela Crudu se afla acasa, unde este ingrijita de tatal sau si de sora. Vedeta este extrem de speriată și nu mai vrea să audă sub nicio formă de croat.

Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro, scrie Romania TV.
Recomandari