Jennifer Lopez impartaseste mesajul tandru gravat de Ben Affleck pe inelul de logodna

Jennifer Lopez impartaseste mesajul tandru gravat de Ben Affleck pe inelul de logodna
  calendar_month        
Dragostea care există între doi oameni poate fi atât de puternică încât, indiferent cât timp trece, legătura va fi mereu acolo. Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt o dovadă în acest sens.

După ce au fost despărțiți timp de 20 de ani, s-au reunit și acum sunt căsătoriți fericiți și, în ciuda faptului că sărbătoarea a avut loc în urmă cu câteva luni, ei continuă să dezvăluie momente foarte emoționante despre tot ce s-a întâmplat între ei.

Cea mai recentă declarație a fost despre o frază tandră pe care Ben Affleck a gravat-o pe inelul de logodnă pe care i l-a dăruit lui JLo atunci când au decis să își continue povestea de dragoste.

JLo dezvăluie că a simțit că va muri când s-a despărțit de Ben Affleck, în urmă cu 20 de ani

"Diva din Bronx" a povestit într-un interviu recent pentru Apple Music că, în urmă cu 20 de ani, când s-a despărțit de Ben Affleck și au anulat planurile de nuntă, a simțit că "va muri". Ea a spus că a fost un episod foarte trist din viața ei, căruia i-a fost greu să îi facă față. Deși anii au trecut, s-a căsătorit și a avut doi copii, acum mărturisește că dragostea vieții ei este actorul și este fericită că s-au regăsit.

Jennifer Lopez împărtășește mesajul tandru pe care Ben Affleck l-a gravat pe inelul ei de logodnă

Jennifer Lopez a dezvăluit că atunci când Ben Affleck i-a dăruit inelul de logodnă care urma să continue povestea lor de dragoste, actorul s-a ocupat să pună o gravură specială, fiind vorba de o frază romantică pe care i-o scria atunci când își trimiteau e-mailuri când se întâlneau din nou.

"Eu nu plec nicăieri", scrie în bijuterie.

Recomandari