Leonardo DiCaprio, preferinte ciudate in dormitor: "Ii place cu perna pe fata"

Leonardo DiCaprio, preferinte ciudate in dormitor: "Ii place cu perna pe fata"
  calendar_month   update 03 Mar 2024, ora: 19:58      
Leonardo DiCaprio a fost dat de gol de un iepuras Playboy in ceea ce priveste preferintele sale in dormitor. Tanara a facut dezvaluiri surprinzatoare despre celebrul actor, despre care se spune ca nu vrea sa aiba relatii cu tinere mai in varsta de 25 de ani.

Ciudateniile nu se opresc insa aici, caci Hieke Konings, în vârstă de 22 de ani sustine ca actorul are niste obiceiuri foarte bizare in dormitor. Ea sustine ca s-a sarutat cu acesta intr-un club de noapte din Los Angeles.

„A fost într-un club secret din Los Angeles, unul în care se intră doar pe bază de invitație. L-am văzut stând acolo, cu hanoracul negru și șapca neagră și am stabilit un contact vizual”. Apoi, managerul lui Leo a adus-o la masa starului, spunându-i: „Leo vrea să vorbească cu tine”.

Hieke a profitat de ocazie, a mers la masa celebrului star si a discutat cu el. La final s-au sarutat, insa tanara a refuzat sa mearga acasa la el.

„A fost OK, dar cu siguranță nu a fost cel mai bun sărut". A reacționat foarte șocat. Bineînțeles că nu era obișnuit cu asta. Dar când i-am spus că nu-l cunosc suficient de bine, a răspuns cu încântat: 'Respect acest lucru'. După care s-a întors la o altă fată și a dus-o acasă”.

Hieke a spus că, deși nu s-a culcat cu Leo, are mai multe prietene care și-au petrecut noaptea cu el și care i-au spus că acesta are unele preferințe discutabile în dormitor."O prietenă a spus că își ținea căștile în urechi în timpul ce făcea sex, pentru că nu voia să o audă. Iar o alta a spus că i-a pus chiar și o pernă pe cap. Nu-i de mine, Leo este prea ciudat și prea bătrân”.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

tigare de tarfa
  • person

    "cred ca nu mi trece prin cap nimic acum"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right