Leonardo DiCaprio se spala rar si nu foloseste deodorant. De ce a luat aceasta decizie

Leonardo DiCaprio se spala rar si nu foloseste deodorant. De ce a luat aceasta decizie
  calendar_month        
După cum se știe, Leonardo DiCaprio face parte din acel grupul celebrităților care fac tot ce le stă în putință pentru a promova grija față de mediu, prin practici ecologice și durabile. Cu toate acestea, puțini știu că starul din "Titanic" face duș o dată sau de două ori pe săptămână, deoarece nu vrea să irosească cantități mare de appă.

De asemenea, actorul din 'The Wolf of Wall Street' a ales să nu folosească deodorante, din cauza componentelor agresive și poluante pentru planetă.

Fosta sa iubită, Erin Heatherton, chiar s-ar fi plâns apropiaților săi de igiena precară a actorului.
"Leo a permis pasiunii sale pentru mediul inconjurator sa puna stapanire pe intreaga sa existenta, iar acest lucru ii saboteaza viata amoroasa. El face dus doar de doua ori pe saptamana, pentru a conserva resursele de apa si considera ca deodorantele nu sunt naturale. Erin il iubeste cu adevarat, dar incepe sa creada ca Leo iubeste mai mult mediul inconjurator decat o iubeste pe ea", a spus o sursa.

Leonardo DiCaprio nu este singurul actor de la Hollywood criticat pentru igiena precară.

Actorul britanic Robert Pattinson a fost aspru criticat de oclegii de platou din cauza mirosului corporal.

"Miroase urat. E ingrozitor. Nu face dus niciodata si ii innebuneste pe toti de pe platou. Pur si simplu duhneste", a spus o sursa.

De asemenea, actrița Mila Kunis a dezvăluit că nu își spală copiii zilnic, ci doar atunci când sunt vizibil murdari. Părinții ei procedau la fel în copilărie.

„Nu aveam apă fierbinte, așa că oricum nu am făcut mult duș. La rândul meu, când am ajuns să am copii, nu i-am spălat în fiecare zi. Nu am fost niciodată părintele care să-şi spele nou-născuţii”, a povestit Mila Kunis.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Un fum
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right