Luminita Anghel si-a schimbat intreg show-ul din finala Eurovision pentru Mircea Badea!

Luminita Anghel si-a schimbat intreg show-ul din finala Eurovision pentru Mircea Badea!
  calendar_month         person Mircea Badea
Luminita Anghel a luat in calcul schimbarea show-ului din finala Eurovision dupa ce Mircea Badea a vorbit in emisiunea lui despre prestatia ei. Luminita declara ca apreciaza si ia intotdeauna seama de critici, mai ales de cele constructive, si ca a luat in serios propunerile lui Badea, chiar daca el doar a glumit.

Artista a considerat remarcile lui ca benefice deoarece i-au dat idei noi. Ea a marturisit ca nu si-a schimbat show-ul doar de dragul lui, ci a facut-o pentru ca cele spuse de el au fost o revelatie.

M-am bucurat foarte mult ca Mircea mi-a complimentat piesa, spunand ca are aerul filmelor cu James Bond, iar pe mine m-a comparat cu Adele.

Mi s-a mai spus asta, dar n-am luat in seama. Ulterior, am aflat ca el e mare fan James Bond, iar comentariile lui au fost atat de hazlii si in acelasi timp atat de pertinente, incat impreuna cu echipa mea am decis sa-i dedicam show-ul si nici n-am uitat ca a sustinut ca doar Mircea il poate juca pe James Bond in Romania.

Eu ma asteptam ca Mircea Badea sa ma ironizeze pentru ca toata lumea stie cat de critic e. Nu credeam ca ma poate situa ca voce imediat dupa Turcescu, ceea ceaAEuro¦ va dati seamaaAEuro¦ e o mare realizare pentru mine. Glumesc!

Trebuie sa spun ca, de fapt, Mircea Badea ar fi chiar potrivit sa fie folosit pe post de consilier pentru ca parerile lui vizavi de piesa sunt foarte adecvate si creative.

Nu schimbam show-ul numai pentru ca asa a sugerat Mircea Badea, ci pentru ca ideea lui a fost o revelatie pentru noi si credem ca se potriveste de minune piesei
, a declarat Luminita, potrivit Ring.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mireasma florilor de cires
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right