Madalina Manole NU s-a sinucis! Iata cum s-a aflat adevarul

Madalina Manole NU s-a sinucis! Iata cum s-a aflat adevarul
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
05 Dec 2015, 09:30
        person Madalina Manole
Au trecut mai bine de cinci ani de la moartea fulgeratoare a cantaretei Madalina Manole, in cazul careia s-a spus oficial ca ar fi fost vorba despre sinucidere. Nu toata lumea a fost impacata cu explicatia legistilor. Parintii Madalinei nu s-au multumit nicio clipa cu acest verdict.

Petru Mircea, cel care i-a fost sot artistei, este cel pe care parintii Madalinei l-au invinuit de moartea "Fetei cu parul de foc". Ion Manole, tatal cantaretei, a facut recent noi dezvaluiri cutremuratoare.

72569.jpg

"O visam mereu. Madalina nu lipseste, e mereu prezenta in casa noastra. Mi-a povestit ce s-a intamplat in acea noapte. S-a certat cu soacra-sa, aceasta a impins-o, a cazut pe scari si s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. sotul Madalinei, Petru Mircea) nu era acasa, se afla in compania amantei. Cand a venit, s-au inteles ce sa faca si sa spuna ca fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otrava pe gat. Eu unul nu as mai putea intra acum in casa aia, in casa crimei, pe holul ala, unde ea era intr-o balta de sange", a declarat Ion Manole, tatal Madalinei, citat de cancan.ro.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
100 de metrii ghisee
  • person

    "cand te trezesti dimineata in taraituri, bazaituri si alte triluri ale telefonului mobil..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere