Maria Marinescu, suspectata de complicitate la trafic de droguri? Ce s-a intamplat la audieri!

Maria Marinescu, suspectata de complicitate la trafic de droguri? Ce s-a intamplat la audieri!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
21 Nov 2013, 15:00
  update
Actualizat
21 Nov 2013, ora: 12:23
  photo_cameraMaria Marinescu, audiata la Parchet     person Maria Marinescu
Maria Marinescu ar putea ajunge dupa gratii, alaturi de sotul ei, Frank Colin!

Dupa ce ieri procurorii DIICOT au facut perchezitii la locuinta creatoarei de moda, Maria Marinescu a fost audiata la Parchetul General timp de sapte ore de catre procurorii francezi sositi la Bucuresti special pentru acest dosar.

Vedeta este suspectata de complicitate la trafic de droguri pentru ca a incercat sa distruga proble aflate la dosar.

Maria nu a dorit sa stea de vorba cu jurnalistii atunci cand a parasit sediul Parchetului, insa din cate se pare, in cele sapte ore cat a fost audiata a raspuns unui tir de intrebari legate in principal de afacerile derulate de sotul ei. Pentru ca s-a amestecat in afacerile sotului, Maria ar putea fi condamnata la inchisoare.

Din cate se pare, Frank Colin isi derula afacerile necurate prin intermediul unei agentii de turism, care ii apartine unul prieten al familiei, Dan Neacsu. Astfel, francezul a putut sa cumpere bilete de avion pentru el si Maria, dar si pentru partenerii lui de afaceri, dinspre America de Sud catre Europa, scrie spynews.ro

Dupa ce sotul sau a fost arestat pentru trafic de droguri, fiind banuit ca este capul unei retele care a transportat 700 de kilograme de cocaina, Maria Marinescu a recurs la un gest necugerat, care ar putea sa o coste acum libertatea.

Conform probelor de la dosar, ea a solicitat firmei lui Dan Neacsu sa stearga toate documentele din calculator referitoare la biletele de avion achizitionate de sotul ei, dinspre America de Sud catre Europa.

Pentru aceasta fapta, anchetatorii i-ar putea schimba incadrarea juridica din martor, in complice, pentru ca a incercat sa isi ajute sotul acuzat ca facea parte dintr-o retea care aducea droguri din America de Sud.
Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Abandon
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere