Marioara Murarescu, mesaj de pe patul de spital

Marioara Murarescu, mesaj de pe patul de spital
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
11 Iun 2013, 12:52
    photo_cameraMarioara Murarescu mesaj de pe patul de spital     person Marioara Murarescu
Marioara Murarescu a fost internata la un spital din Cluj-Napoca, joi seara in stare grava. Dupa interventia chirurgicala la care a fost supusa, starea ei de sanatate s-a ameliorat, desi initial vestile ce veneau nu pareau imbucuratoare.

Acum, prezentatoarea emisiunii "Tezaur folcloric" se poate deplasa singura, poate vorbi la telefon si primeste si vizite de la apropiati, scrie ziarulring.ro.

Marioara Murarescu nu a fost operata din nou de cancer, asa cum s-a crezut initial, ci la coloana, din cauza catorva vertebre tasate.

Interpretul de muzica populara Nicolae Furdui Iancu a vorbit la telefon cu vedeta TVR imediat ce si-a revenit dupa operatie si a dezvaluit, pentru ziarul Ring motivul care l-a retinut sa o revada pe Marioara Murarescu la spital.

Mi-a spus: <>. Noi asteptam sa o putem vizita dupa ce iese de la Terapie Intensiva, ca doar nu era sa ne asezam in sir indian la usa. Si nici nu ne-ar fi dat voie la Terapie Intensiva! Nu a fost vorba de o urgenta, ci de o interventie programata la coloana, din cauza unor vertebre tasate. Interventia s-a facut la Cluj pentru ca acolo e medicul specialist cel mai bun. Nu pot sa cred ca mai are doar cateva luni de trait, asa cum a aparut in presa, pentru ca am vorbit prea bine cu dansa. Deja se ridica si poate merge, a spus Furdui Iancu.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
o melodie
  • person

    "nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere