Marioara Murarescu si-a revenit spectaculos dupa doua operatii la coloana

Marioara Murarescu si-a revenit spectaculos dupa doua operatii la coloana
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
02 Iul 2013, 09:27
  update
Actualizat
02 Iul 2013, ora: 09:43
  photo_cameraMarioara Murarescu     person Marioara Murarescu
Dupa o luna petrecuta pe patul de spital si doua operatii la coloana, Marioara Murarescu si-a revenit spectaculos iar medicii sunt optimisti in privinta starii ei de sanatate.

Fosta realizatoare tv a fost diagnosticata in 2008 cu cancer la san insa boala i-a afectat si glanda tiroida iar recent au aparut si probleme la coloana vertebrala.

Cele doua interventii la coloana vertebrala au fost realizate cu succes de medicii din Cluj Napoca si acum Marioara Murarescu se poate deplasa fara probleme.

Multumesc Cerului ca pot merge! Este foarte important dupa operatia prin care am trecut. Toata lumea din spital are grija de mine, doctorii si asistentele ma supravegheaza in permanenta. Am primit multe telefoane din partea prietenilor si am fost bucuroasa sa-i vad pe cei care au venit in vizita. Imi doresc sa ajung cat mai repede acasa. a declarat Marioara Murarescu pentru Libertatea.

Marioara Murarescu are 65 de ani si timp de trei decenii a facut istorie la postul public de televiziune cu emisiunea 'Tezaur folcloric'.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
...;;;''[[]]]]
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere