Maurice Munteanu, dezvaluiri uimitoare despre Ana Morodan: "O inregistrare cu ea greu de privit"

Maurice Munteanu, dezvaluiri uimitoare despre Ana Morodan: "O inregistrare cu ea greu de privit"
  calendar_month   update 31 Mar 2023, ora: 20:30      
Ana Morodan este in aceste zile in centrul atentiei, dupa ce a creat un scandal urias. Vedeta a urcat bauta si drogata la volan si s-a ales cu trei dosare penele. Gestul ei a fost asupru criticat atat de internauti, cat si de colegii de breasla.

Printre acestia din urma, s-a aflat si Maurice Munteanu, care a facut cateva dezvaluiri surprinzatoare despre ce se petrece de fapt in viata Anei Morodan de cativa ani.

El spune că nu vrea să îi ia partea blondinei, dar în același timp își dorește să înțeleagă că trebuie să plătească pentru greșelile ei și să învețe să accepte ajutor.

“Nu aș fi scris despre Ana Morodan. Nu așa, nu acum, nu aici. Aș fi preferat să îi spun în față că are nevoie de ajutor, ar fi trebuit să fac asta încă de acum 2 ani, când am regăsit-o complet dărâmată emoțional la Iași. M-a întristat foarte tare și atunci, m-a întristat foarte tare și deunăzi, când am primit o înregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok.

Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul că Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă. Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri.Nu îi iau apărarea Anei- cel mai bun prieten al meu este imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Același accident rutier m-a aruncat pe mine într-o depresie cruntă, depresie care m-a făcut să lupt cu abuzul de alcool 10 ani. Din fericire, eu nu mai am această problemă. Din fericire, prietenii m-au ajutat să trec peste asta. Din fericire, sunt un om puternic și m-am ales pe mine, am știut că asta e singura mea șansă în fața oricărei forme de dependență ”, a transmis Maurice Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Recomandari