Meghan si Harry planuiesc sa se impace cu Kate si William dupa lansarea serialului Netflix

Meghan si Harry planuiesc sa se impace cu Kate si William dupa lansarea serialului Netflix
  calendar_month        
În urma lansării trailerului pentru serialul lor de pe Netflix, au apărut numeroase speculații cu privire la ceea ce vor face în continuare Ducele și Ducesa de Sussex, ceea ce i-a determinat pe unii experți regali să afirme că Meghan și Harry plănuiesc să își repare relația cu William și Kate, însă alții cred că acest lucru este complet neverosimil.

Ducele și ducesa de Sussex vor să se împace cu prințul și prințesa de Wales

Potrivit 'Daily Mail', Harry și Meghan vor insista să își repare relația cu familia regală după ce documentarul lor de pe Netflix și memoriile prințului vor fi lansate în ianuarie.

Meghan și Harry îi vor contacta pe William și Kate după lansarea serialului lor Netflix

O sursă apropiată ducelui și ducesei de Sussex a declarat că cuplul a vorbit despre "comunicarea" cu rudele prințului Harry, după ce "inevitabilul scandal" legat de proiectele lor recente s-a stins. Dar experții regali se întreabă dacă membrii familiei regale, în special William, care este profund rănit de atacurile lui Harry și Meghan, ar fi interesați să le audă scuzele.

Sunt Kate și William pregătiți pentru ele?

"Problema este că, atunci când vine vorba de Sussex și de aceste proiecte de răzbunare pe care sunt atât de hotărâți, oamenii se întreabă daca va fi suficient ca ei sa isi ceara scuze ", a declarat sursa.

"Având în vedere circumstanțele, trebuie să ne întrebăm dacă sunt măcar interesați să își repare relațiile cu familia", a mărturisit el. Așadar, chiar dacă Meghan și Harry încearcă să se împace cu William și Kate, sunt puține șanse ca prințul și prințesa de Wales să vrea să accepte o impacare. Pentru ei nu mai există cale de întoarcere odată ce ai renunțat la locul tău în coroană.

Recomandari