Mihaela Radulescu criticata de medici!

Mihaela Radulescu criticata de medici!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
18 Iun 2013, 10:27
  update
Actualizat
18 Iun 2013, ora: 10:29
  photo_cameraMihaela Radulescu     person Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu a recunoscut recent pe blogul personal ca isi duce baietelul in varsta de numai opt ani sa doneze sange o data la doua saptamani.

Medicii sunt scandalizati de gestul pe care Mihaela Radulescu il face, avand in vedere ca este vorba de un copil aflat in perioada de dezvoltare.

"De anul trecut vine si Ayan cu mine si e mandru, pentru ca i-am explicat cate vieti putem salva cu sangele nostru. Nu-l doare, i se pune plasture cu anestezic, asa ca spunem bancuri in timp ce i se ia sange", a scris Mihaela Radulescu, potrivit wowbiz.ro.

Insa Mihaela a facut cateva precizari din care a lasat sa se inteleaga ca este vorba mai mult de un gest simbolic pe care baietelul ei, Ayan, il face, pentru a-l invata sa fie responsabil si sa-l faca sa inteleaga cat de important este sa donezi sange.

"Vreau sa invete deprinderea de a dona, dar banuiesc ca medicii nu-s atat de prosti incat sa ne omoare", a precizat Mihaela Radulescu.

Medicul Laurentiu Luca a facut si el cateva declaratii legate de acest subiect: "Ar fi catastrofal daca un copil de opt ani ar dona sange. Mai exact, toata maduva osoasa e in plina dezvoltare. Donatul de sange stimuleaza de asemenea dezvoltarea maduvei osoase. Din acest motiv, riscurile sunt foarte mari. Poate aparea un cancer al sangelui, diverse forme de leucemii sau dezvoltarea necorespunzatoare fizica si psihica".
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
prea multe ganduri pe cmp
  • person

    "nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere