Monica Anghel se face consultat in nutritie dupa ce a slabit 40 de kilograme

Monica Anghel se face consultat in nutritie dupa ce a slabit 40 de kilograme
  calendar_month   update 20 Mar 2023, ora: 17:42      
Monica Anghel a slabit spectaculos in ultimii ani, iar acum are o silueta de invidiat. Artista a reusit sa dea jos nu mai putin de 40 de kilograme, iar acum isi doreste sa ajute si alte persoane sa slabeasca. A hotarat sa se implice serios in domeniul nutritiei si vrea sa devina consultant in psihologie nutritionala, dupa cum a marturisit recent in cadrul emisiunii La Maruta.

„Am început această transformare în urmă cu șase ani și o continui. Nu vreau să mai slăbesc, acum sunt foarte bine aşa cum sunt. Analizele sunt perfecte, dar sunt interesată să aflu din ce în ce mai multe lucruri despre cum să fiu sănătoasă. Eu făceam mişcare şi înainte să slăbesc. Am făcut echitaţie nişte ani de zile, am făcut şi arte marţiale.

Acum urmez cursuri de instructor de fitness, consultant nutriţionist şi consultant psihologie nutriţională. Vreau să aflu cât mai multe lucruri i să le împărtăşesc oamenilor despre cum ar putea să aibă o viaţă sănătoasă”, a dezvăluit Monica Anghel în emisiunea „La Măruță”.

Cantareata a dezvaluit si care este secretul care o ajuta acum sa se mentina.

„Te opreşti în benzinărie şi-ţi iei ceva de mâncare. Dar acolo găseşti şi un iaurt sau un chefir şi atunci mai bine îmi iau aşa decât o plăcintă sau un sendviş. Shaorma: îşi iei doar carnea de la shaorma şi salatele. Poţi pune un pic de sos dacă eşti chiar aşa disperat după gusturi. Dar nu mănânci pâine, nu mănânci lipie, şi nu faci toate combinaţiile alea: şi carne, şi lipie, şi cartofi, şi maioneză.” – a adăugat ea.

Recomandari