Pepe face nunta festival cu 300 de invitati: E un concept diferit, e la un alt nivel, total altceva

Pepe face nunta festival cu 300 de invitati: E un concept diferit, e la un alt nivel, total altceva
  calendar_month   update 23 Apr 2024, ora: 15:36      
Pepe este hotarat sa faca din nou pasul cel mare. Artistul va imbraca pentru a treia oara costumul ginere si a dezvaluit toate detaliile despre marele eveniment.

Cantaretul se va casatori cu Yasmine, femeia care l-a facut tata pentru a treia oara. Nunta va avea loc pe 7 iunie, chiar de ziua fiului lor, Pepe Junior. Evenimentul va fi unul fastuos, cu 300 de invitati. Nu va fi o nunta traditionala, ci una de tip festival, dupa cum a dezvaluit Pepe.

Pepe (45 de ani) face nuntă mare cu Yasmine Ody pe 7 iunie, chiar de ziua fiului lor, Pepe junior. Artistul a dezvăluit cine va cânta la nunta lor, care va fi ca un festival!

„E ziua băiatului meu (n.r. în ziua nunții) și am ales să facem nunta chiar de ziua lui. E pe marginea lacului. Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a declarat artistul, la Antena Stars.

Pepe a dezvaluit ca toata lumea se va distra, caci invitatii nu vor sta la masa. Nu va fi o nunta cu meniuri pentru invitati. Va fi un concept cu totul nou, revoluționar.

„E concept diferit, nici nu mă mai ocup eu. Eu trebuie doar să mă însor. Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot. Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct. În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac. Sunt vreo 300 de invitați. E cea mai importantă petrecere din viața mea”, a mai spus Pepe.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Frantura -13-
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right