Primele declaratii ale lui Frank Colin despre divortul de Maria Marinescu: "Imi e extrem de dor!"

Primele declaratii ale lui Frank Colin despre divortul de Maria Marinescu: "Imi e extrem de dor!"
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
03 Iul 2015, 10:30
  update
Actualizat
03 Iul 2015, ora: 10:16
      person Maria Marinescu
La inceputul acestei luni, Maria Marinescu a divortat de sotul ei, Frank Colin, cu care s-a casatorit in anul 2010 si caruia i-a daruit un copil, Levyn, acum in varsta de patru ani.

Omul de afaceri de origine franceza se afla de doi ani intr-o inchisoare din Franta, fiind acuzat de trafic de droguri. Fostul luptator in Legiunea Straina a acceptat sa faca dezvaluiri , pentru CANCAN.ro, cu privire la fosta sa sotie, la fiul lor, dar si la acuzele care i se aduc:

"As vrea sa le transmit prietenilor carora le pasa de mine ca informatiile aparute nu sunt deloc adevarate. Sunt foarte bine, nu sufar de depresie. Trebuie sa fiu sincer si sa recunosc ca singurul meu motiv de tristete il reprezinta faptul ca imi e extrem de dor de fiul meu, pe care nu l-am mai vazut de un an. In ceea ce priveste divortul de Maria, as vrea sa fie clar faptul ca a fost unul de comun acord. O decizie nefericita pentru fiul nostru, dar buna pentru mama lui. Unii oameni sunt slabi, altii puternici, nu este ceva de care sa ne rusinam. Eu fac parte din categoria celor puternici, nu ma caracterizeaza depresiile si nici nu mi-am plans vreodata de mila", a spus Frank.

Mai mult, acesta a vrus sa clarifice situatia dintre el si fosta sa sotie, Maria Marinescu: "Asa a fost sa fie, sa ne despartim. Maria este femeia cu care m-am insurat, este mama copilului meu. Nu as face si nu as spune niciodata, dar niciodata, ceva impotriva Mariei, pentru ca o respect pe ea, ma respect pe mine, dar mai presus de orice, imi respect copilul. Nu peste mult timp, fiul nostru va fi suficient de mare incat sa vada, sa citeasca si sa inteleaga anumite lucruri, asa ca am tinut mortis sa lamuresc totul. Am ramas in relatii bune cu fosta mea sotie, ea stie ce conditii am eu in ceea ce il priveste pe fiul nostru si mai stie ca trebuie sa le respecte", a mai spus Frank.

In ultima vreme s-a zvonit ca Maria Marinescu ar avea o alta relatie, iar Frank a acceptat sa vorbeasca sincer si despre acest subiect: "Ii doresc sincer tot binele din lume, ii doresc sa gaseasca pe cineva care sa o faca sa treaca peste tot ceea ce a trait pana acum. O femeie fericita este o mama buna, iar asta este tot ceea ce imi doresc pentru fiul meu. Pentru el am luptat si pentru el am sa ma lupt toata viata. Vreau sa va asigur pe toti ca am sa ma intorc la fiul meu imediat ce am sa ies de aici, nu conteaza ca o sa treaca o saptamana, o luna, un an", a declarat omul de afaceri.

Aflat de doi ani intr-o inchisoare din Franta, dupa ce a fost acuzat de trafic de droguri, Frank Colin este convinsa ca va iesi in curand de acolo: "Va pot garanta ca sunt 100% nevinovat si ca nu am facut vreodata trafic de droguri. Traficatii de droguri sunt criminali, ucid copiii in fiecare zi. Eu am un fiu, nu as putea sa fac asa ceva. Avocatii mei vor demonstra cu probe ca sunt nevinovat. Presa din Franta a incetat sa mai scrie ca sunt vinovat inca de acum un an, atunci cand au aflat ca nu exista dovezi impotriva mea, nimic nu ma incrimineaza. De abia dupa ce procesul meu se va termina, toata lumea va stii adevarul. Imediat ce voi iesi, ma voi intoarce la responsabilitatile mele ca tata si ca barbat. Atunci voi raspunde tuturor zvonurilor si rautatilor. Voi fi mai mult decat fericit sa stau fata in fata cu ei. A vrea sa le mai transmit celor care se cred puternici de cand eu am plecat si am ajuns aici, ca sper sa ii tina asa si dupa ce ma voi intoarce acasa".
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Momente
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere